Фил Джоунс: Продължаваме да се намираме във фантастична позиция


Н. Гавазов

Фил Джоунс: Продължаваме да се намираме във фантастична позиция

Защитникът на Манчестър Юнайтед Фил Джоунс сподели впечатленията си от срещата от 32-я кръг на Висшата лига на Англия с Манчестър Сити. Както е известно, "гражданите" победиха с 2:1 и по такъв начин намалиха изоставането си от лидера на 12 точки. Англичанинът смята, че отборът му продължава да се намира в много добра позиция.

"Всички в съблекалнята бяха разстроени. Това не е резултатът, който искахме да постигнем. Но сега е много важно да не наведем глави. Продължаваме да се намираме във фантастична ситуация. Дали голът е на мое име? Това няма никакво значение. Ако трябва да съм честен, по-важно беше да победим. През този сезон винаги реагирахме добре, оказвайки се в ролята на догонващи. И тук бяхме пълни с решимост и вяра, но за съжаление в края пропуснахме", заяви Джоунс.

"Това беше открит мач и от самото начало двата отбора се хвърлиха в атаки. Създадохме няколко добри положения, но това се оказа недостатъчно. Сега е необходимо да влезем в ритъм. Да се възстановим и да тренираме повече. Битката за титлата не е приключила, но положихме много добра работа и имаме огромно преимущество. Надявам се, че ще продължим да играем по обичайния си начин, започвайки още при гостуването си на Стоук в неделя", завърши полузащитникът.

 

  Сподели
90