Манчини: Доказахме, че заслужаваме да бъдем близо до лидера


Н. Гавазов

Манчини: Доказахме, че заслужаваме да бъдем близо до лидера

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини коментира победата с 2:1 над Манчестър Юнайтед в мач от 32-я кръг на Висшата лига на Англия. Според италианския специалист, отборът му е доказал, че не заслужава да изостава на 15 точки от лидера в класирането.

"Много сме доволни. Манчестър Сити игра добре и заслужи победата. Доминирахме и в първата среща с Юнайтед, но загубихме. Не знам как така се случи тогава това. Това е футбол. Днес играхме добре и победихме", заяви Манчини.

"Беше важно да се закрепим на второто място. Показахме, че не заслужаваме да изоставаме на 15 точки от Юнайтед. Но те демонстрираха по-голяма последователност, спечелвайки си всичките мачове. Ние също така загубихме много точки в тези двубои, които задължително трябваше да спечелим", каза италианецът.

"Доказахме, че заслужаваме да бъдем близо до лидера в шампионата. За нас е важно да сме втори. И в тази връзка мачът с Юнайтед беше много важен. Ако губиш титлата, то не е важно дали изоставането е 12, 15 или 18 точки", завърши Манчини.

 

  Сподели
86