Челси обърна Съндърланд (видео)


И. Ангелов

Челси обърна Съндърланд (видео)

Съндърланд бе на път да изненада Челси в поредния кръг от Висшата лига на Англия, след като заслужено водеше на почивката с 1:0. Силно второ полувреме на "Стамфорд Бридж" за домакините донесе обрата и победата на "сините" с 2:1. Любопитното днес бе, че видяхме 2 автогола.

Съндърланд ще съжалява, че не вкара повече попадения през първото полувреме, след като определено имаше доста положения. Чак в самия край Адам Джонсън центрира опасно и Сезар Азпиликуета си вкара автогол за 1:0.

В началото на втората част пък Оскар бе причината Матю Килгалън да си вкара автогол и да изравни резултата. В 55-ата минута отново бе вкаран неволен гол. Давид Луис стреля силно от воле и нацели Иванович, като топката се запъти по невъзможен за спасяване начин към мрежата на Миноле.

В 60-ата минута Мата бе близо до гол, когато навлезе по диагонала, стреля и топката отново се отклони опасно от Килгалън, но Миноле спаси. В 66-ата минута Торес пропусна добро положение. Съндърланд опита да отговори с няколко удара от прекалено далечна дистанция и резултатът не се промени.

 

2.   Манчестър Сити




62т.
3.   Челси




58т.
4.   Тотнъм




58т.
5.   Арсенал




56т.
6.   Евертън




52т.

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
132