Зрелищно равенство между Тотнъм и Евертън (видео)


И. Ангелов

Зрелищно равенство между Тотнъм и Евертън (видео)

В поредния 32-ри кръг от Висшата лига на Англия Тотнъм прие Евертън в една от най-очакваните срещи за кръга, и двата отбора не разочароваха. След бърз гол Тотнъм се оказа обърнат и трябваше в самия край да вкара отново за равенството 2:2, а сега лондончани са все по-близо до завършване в Топ 3.

Още с първата си атака Тотнъм стигна до гол. Адебайор се оказа на края на центрирането на Фертонген и резултатът бе открит. В 15-ата минута, след като Евертън превзе владението на топката, Лейтън Бейнс получи шанс да центрира от корнер, и той намери Фил Ягиелка за 1:1.

В 53-ата минута Виктор Аничебе подаде на Кевин Миралас извън наказателното поле, той навлезе по диагонала, финтира по прекрасен начин бранител и стреля през краката му, не оставяйки шанс на Юго Лорис. В 87-ата минута Уокър напредна по фланга, центрира за Адебайор, нападателя стреля, спасеният му удар попадна в Гилфи Сигурдсон и той вкара на празна врата за 2:2.

Само след минута Аничебе се оказа на върха на атака за гостите и той бе сам срещу Лорис, но вратарят игра перфектно и спечели точката за своите.

 

 

2.   Манчестър Сити




62т.
3.   Челси




58т.
4.   Тотнъм




58т.
5.   Арсенал




56т.

 

 

6.        Евертън




          52т.

 

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
108