Фулъм се отказа от Михайлов, иска да подпише с Шварцер


Н. Гавазов

Фулъм се отказа от Михайлов, иска да подпише с Шварцер

Наставникът на Фулъм Мартин Йол призова 40-годишния Марк Шварцер да подпише нов договор с клуба. Действащият договор на национала на Австралия изтича в края на сегашния сезон. Съгласно слуховете, в момента има затруднения в преговорите за нов контракт, а причината са исканията на Шварцер за продължителността на сделката, както и за получаване на гаранции за място в стартовия състав.

Така или иначе, благодарение на добрата игра на вратаря, който през този сезон записа седем "сухи" мача, "котиджърсите" заемат комфортно място в таблицата за класиране.

През последните седмици Фулъм е свързван с привличането на такива вратари като Николай Михайлов от Твенте и Маартен Стекелнбург от Рома, но Йол има намерение да убеди своя ветеран да подпише новата сделка.

"Не отричам, че търсим вратар. Но не водим преговори с Михайлов. През миналия сезон попитахме за него, но през този не сме правили никакви опити да го привличаме. В тази насока беседваме с Марк Шварцер, а също и с Бред. Той е фантастичен играч, поради това е много трудно да бъде заменен. Направихме му предложение и сега чакаме неговият отговор. Ако той приеме, тогава ще остане. Ако ли не, ще продължим диалога както направихме с Бред", заяви Йол за Goal.com.

 

  Сподели
185