Крах на очакванията: Роджърс няма да получи сериозен бюджет за лятото


Н. Гавазов

Крах на очакванията: Роджърс няма да получи сериозен бюджет за лятото

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс няма да може да подсили отбора си с топ играчи през лятото. Както съобщава The Mirror, наставникът на мърсисайдци вече е бил уведомен от ръководството на клуба, че през следващия трансферен прозорец той ще може да разчита само на 20 милиона паунда и нищо повече.

Както е известно, Роджърс нееднократно заяви през този сезон, че Ливърпул се нуждае от няколко топ футболисти, които да върнат старата слава на тима. След победата над Тотнъм наставникът изпадна в еуфория и за пореден път призова босовете си да помогнат за закупуването на трима-четирима футболисти, които ще помогнат на тима да се бори за място в топ 4 и така да се завърне в Шампионската лига.

Вчера обаче, след мача със Саутхемптън Роджърс е бил попарен от новината, че бюджетът му за нови играчи е само 20 милиона паунда. Добрата новина е, че тази сума може да бъде увеличена с парите от продажбата на някои футболисти.

Тази ситуация не само няма да се хареса на фоновете на тима, но може да повлияе негативно на настроенията вътре в самия отбор и най-малкото на двама играчи. Луис Суарес и Даниел Агер, имащи сериозни перспективи да преминат в европейски топ отбор, следят с внимание случващото си и ако действително Роджърс не успее да подсили отбора, Луис и Даниел могат да настояват да бъдат продадени.

 

  Сподели
160