Шок за Бенитес - Челси ще изиграе шест мача за 16 дни


Н. Гавазов

Шок за Бенитес - Челси ще изиграе шест мача за 16 дни

Челси, чиито играчи и треньори многократно се оплакваха от умора през настоящия сезон, в скоро време ще трябва да изиграe шест мача за 16 дни. Този наситен отрязък от време ще стартира на 30 март - веднага след паузата свързана с мачовете на националните отбори, лондончани ще пътуват до Саутхемптън в рамките на 31-я кръг на Висшата лига на Англия.

На 1 април Челси и Манчестър Юнайтед ще преиграят четвъртфиналния двубой от Купата на Англия, който не е изключено да завърши с продължения и дузпи.

Три дни по-късно „сините" ще трябва да приемат Рубин в рамките на четвъртфиналите на Лига Европа, а само след два дни възпитаниците на Бенитес ще пътуват до Съндърланд за мач от 32-я кръг на Премиършип.

На 11 април Челси ще пътува до Русия - в Москва или Казан за реванша с Рубин от Лига Европа. След три дни лондончани се изправят срещу Тотнъм в дербито на Висшата лига.

Едва след този мач „сините" ще получат едноседмичен отдих, който вероятно ще им се стори като годишен отпуск, след който предстои пътуване до Ливърпул.

 

  Сподели
165