Юнайтед и Челси ще преиграват в Лондон (видео)


И. Ангелов

Юнайтед и Челси ще преиграват в Лондон (видео)

Манчестър Юнайтед прие Челси в четвърт-финалната фаза на ФА Къп днес и след като рано в срещата поведе с две попадения, гостите успяха да се върнат в мача до 2:2 и да си спечелят преиграване от неизгодната позиция.

Още в 5-ата минута Майкъл Карик подаде прекрасен пас от средата на терена в наказателното поле, където Чичарито игра с глава и преодоля Петр Чех. В 11-ата минута Уейн Рууни вкара от пряк-свободен удар, а след попадението Юнайтед доминираше в първото полувреме.

През втората част нещата не се развиха добре за домакините. Еден Азар се поави в игра и вкара в 59-ата минута от границата на наказателното поле. Сър Алекс Фъргюсън пусна в игра Робин ван Перси, но холандецът отново не показа най-добрата си форма. В една ситуация той излезе сам заедно с Дани Уелбек срещу Гари Кейхил, но се засуети и вместо да подаде на англичанина сам с вратаря, той тръгна да финтира и бе блокиран.

В 68-ата минута след една бърза контра Рамирес се оказа в наказателното поле и матира Де Хеа. Гостите заиграха по-добре и натиснаха за нов гол, но резултатът не се промени. В последната минута от мача Хуан Мата овладя топка в наказателното поле и от непосредствена близост не успя да вкара. Давид Де Хеа се прояви в този случай с добро спасяване, което остави Юнайтед в мача.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
123