Роджърс: Тотнъм не бива да забравя, че имаме Суарес, Стъридж и Джерард


Н. Гавазов

Роджърс: Тотнъм не бива да забравя, че имаме Суарес, Стъридж и Джерард

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс сподели очакванията си от срещата от 29-я кръг на Висшата лига на Англия против Тотнъм. Както е известно, мърсисайдци ще посрещнат утре от 18:00 часа българско време третия в класирането, който на всичкото отгоре се намира в отлична форма. Роджърс призна класата на съперника и качествата на звездата на тима Гарет Бейл, но предупреди лондончани, че „червените" разполагат с не по-малко качествени изпълнители в лицето на Суарес, Стъридж и Джерард.

„Винаги се подготвяне внимателно против опасните играчи на съперника. Бейл наистина е великолепен футболист, но ще се постараем да се съсредоточим върху собствената си игра. След загуба на топката е необходимо да действаме по-организирано и в съответствие с нашата тактика. Когато владеем топката, трябва пък винаги да заплашваме вратата на съперника", заяви Роджърс.

„На мястото на Тотнъм аз също бих се замисли за някои играчи на Ливърпул. Например за Суарес или Стъридж. Освен това, ние имаме Коутиньо и Джерард", каза още наставникът на Ливърпул.

 

  Сподели
136