Суарес: Няма да кажа колко гола искам да вкарам до края на сезона


Н. Гавазов

Суарес: Няма да кажа колко гола искам да вкарам до края на сезона

Нападателят на Ливърпул Луис Суарес, получавайки от Висшата лига на Англия специален приз, като първият играч, който през този сезон е вкарал 20 гола в шампионата на Премиършип, призна, че иска да запази в тайна количеството попадения, които възнамерява да отбележи до края на сезона.

„Не знам дали се намирам в най-добрата си голова форма в кариерата, но аз се наслаждавам на тези моменти. Разбира се, късметът ме съпътства и това е нещо, от което се нуждае всеки нападател. През миналата година нямах толкова голови възможности, но сега те са налице. Нападателят винаги трябва упорито да работи, за да избере правилната позиция, както и да умее да предвижда ситуацията", заяви Суарес по време на връчването на наградата.

„Този приз е доказателство за това, че отборът играе добре, движи се в правилното направление. Като играч ми е много приятно да получавам награди, защото тогава става ясно, че си върша добре работата. Колко гола ще вкарам? Ще оставя за себе си определените цели. Никога няма да кажа колко гола искам да вкарам, но целта съм си я поставил", каза още уругвайският нападател.

През този сезон Суарес проведе 27 мача във Висшата лига на Англия, в които отбеляза 21 гола.

 

  Сподели
86