Карагър потвърди решението си за пенсиониране


Н. Гавазов

Карагър потвърди решението си за пенсиониране

Защитникът на Ливърпул Джейми Карагър заяви, че няма да промени решението си да сложи край на кариерата си като играч в края на сегашния сезон. Неделният мач срещу Тотнъм може да стане за 35-годишният Карагър 500-ят в рамките на Висшата лига на Англия. В последно време Джейми няма основание да се оплаква от недостатъчно игрова практика, но въпреки това ветеранът е твърд в решението си да сложи край на кариерата си.

„Искам да си тръгна когато се намирам в подем, доказвайки, че все още съответствам на това ниво. Искам също така да остана в отбора до края на сезона и да помогна на отбора да постигне максимално количество победи - това е моята цел. Не мисля, че има друг начин да си тръгна по-лесно", заяви Карагър за Liverpool Echo.

„Взех решение и до този момент нищо не ме кара да го премисля. Нямам никакви задни мисли за това, че в момента нещата ми вървят добре. Хората говорят, че колкото повече играя и докато играя, аз трябва да остана още една година. Но завръщането ми в отбора само доказва, че съм взел правилното решение", каза още бранителят.

 

  Сподели
99