Чех: Феновете на Челси трябва да застанат зад Бенитес


Н. Гавазов

Чех: Феновете на Челси трябва да застанат зад Бенитес

Вратарят на Челси Петер Чех се обяви в подкрепа на своя мениджър Рафаел Бенитес, чийто преход на „Стамфорд Бридж" продължава да се посреща с неодобрение от феновете на клуба. Според стража на „сините", всички трябва да се обединят около една цел - доброто представяне на тима.

„Не знам точно какво е казано на пресконференцията след мача с Мидълзбро, но ние живеем в демокрация и Бенитес има право на собствено мнение. Такова впрочем имат и феновете, когато идват на мачовете и изразяват своите мисли. Но важното не е мениджъра, не са и играчите, а клубът, който е поканил Бенитес с цел подобряване на резултатите. И той се старае с пълни силни да ни помогне да покажем възможностите си. Ние, играчите също желаем това и мисля, че го правим- печелим мачовете си, прогресираме и изпълняваме поставените задачи", каза Чех за TalkSPORT.

„В клуба всички трябва да сме настроени на една вълна. Ние сме Челси и за да постигнем желаното, трябва да бъдем единни: играчи, мениджъра и запалянковците. Всички. Полагаме всички възможни сили да се движим напред и да заемем третото място. Освен това се опитваме да спечелим Купата на Англия и Лига Европа. Има за какво да се борим и феновете трябва да ни помогнат", допълни стражът на Челси.

 

  Сподели
94