УБА за трети пореден път може да смени мениджъра на Челси


Н. Гавазов

УБА за трети пореден път може да смени мениджъра на Челси

Мениджърът на Челси с всички сили ще се опита днес да наруши традицията през последните години в лондонския клуб. Именно Уест Бромич Албиън, който след малко ще се изправи на „Стамфорд Бридж" срещу „аристократите" в мач от 28 кръг на Висшата лига на Англия, „изхвърли" от отбора предишните му два мениджъра.

Преди година голът на Гарет Маколи позволи на „дроздовете" да постигнат минимална победа с 1:0 над „сините", което доведе до уволнението на Андре Вилаш-Боаш.

Португалецът беше заменен на мениджърския пост от своя асистент Роберто Ди Матео, краят на чиято епоха беше сложена именно от УБА - точните удари на Лонг и Одемвинге донесоха на подчинените на Стивън Кларк успех с 2:1. След този мач от Висшата лига на Англия, италианецът беше уволнен.

Според източници от „Стамфорд Бридж", облаците около Бенитес продължават да бъдат сгъстени и няма никакви гаранции, че той ще довърши сезона. Евентуален неуспешен изход срещу един от най-неудобните съперници на Челси може да доведе трета смяна на мениджъра в лондонския клуб за по-малко от година.

 

  Сподели
89