Хютън: Ако играем атакуващо срещу Юнайтед, резултатът ще е ясен отрано


Н. Гавазов

Хютън: Ако играем атакуващо срещу Юнайтед, резултатът ще е ясен отрано

Мениджърът на Норич Крис Хютън сподели очакванията си от мача от 28-я кръг на Висшата лига на Англия против Манчестър Юнайтед. Както е известно, днес от 17:00 часа българско време „червените дяволи" приемат „канарчетата" - само три дни преди решителния сблъсък с Реал Мадрид в в Шампионска лига. Според наставника на гостите, този факт няма да попречи на Юнайтед да излезе с най-силният си състав, което означава, че футболистите му трябва да положат максимум усилия, за да се надяват на нещо в мача.

„Манчестър Юнайтед е очевиден фаворит в битката за шампионската титла, те имат голяма разлика от Сити. Могат ли да я загубят? Едва ли. Във вторник имат важен мач с Реал и смятам, че това ще повлияе на избора на състав за срещата, но едва ли това ще ги направи по-слаби. Независимо кой ще е на терена, при всички случай те са много силни", заяви Хютън.

„Няма никакви съмнения, че това е най-добрият отбор във Висшата лига. Освен това, никой по-добре от Сър Алекс не може да извършва ротации в отбора. За да победим на „Олд Трафорд", ние трябва да покажем невероятно добра игра, а Юнайтед да има един от редките си лоши дни. Но не се страхуваме от тях и смятаме да играем своя си футбол. Какъв ще бъде? Трудно е да играеш там открит футбол. Ако се опитаме да победим Юнайтед с атакуващ стил, резултатът ще е ясен. Положителният резултат за нас е да постигнем равенство. Но най-важното е да играем достойно", каза още наставникът на Норич.

 

  Сподели
80