Бенитес: Не е проблем, че съм временен мениджър


Н. Гавазов

Бенитес: Не е проблем, че съм временен мениджър

Рафаел Бенитес настоя, че той няма никакви проблеми с Борда на Челси, че длъжността му не е проблем и че неговата критика към феновете по-рано през седмицата е била предназначена за насърчаване на единна подкрепа на своя отбор. Както е известно, след срещата с Миълзбро от Купата а Англия, испанският специалист изригна по отношение на освиркванията на собствените привърженици към него и нарече „грешка" това, че ръководството на Челси го обяви за временен мениджър.

„Не съм имал никакъв проблем с Борда, нито с Майкъл Еменало, а още по-малко с Роман Абрамович. Това, което правя и искам да направя е за доброто на отбора и на клуба. 26 години вече се занимавам с футбол като треньор и винаги съм спазвал определени принципи. Това е начина, по който съм успял да постигна всичко. Имаме още 11 мача. Ако се държим заедно, тогава ще е много по-лесно да спечелим повече точки. Бих искал да видя фантастична атмосфера сред агитката ни и ще съм много доволен от това", заяви Бенитес.

„Не е проблем, че съм временен мениджър. В главата си аз съм мениджър. Трябва да ръководя отбора и не е от значение името. Искам просто да се концентрирам върху работата си. Това ще е добре за всички. Искам да кажа на всички, че ако те се концентрират и подкрепят отбора, нещата ще бъдат по-лесни", каза още наставникът на Челси.

 

  Сподели
95