Стив Кларк: Единствено мястото на Сър Алекс е гарантирано


Н. Гавазов

Стив Кларк: Единствено мястото на Сър Алекс е гарантирано

Мениджърът на Уест Бромич Албиън Стив Кларк се обяви в защита на своя колега от Челси Рафа Бенитес, който по-рано подложи на критика ръководството на клуба за това, че му е сложило приставката „временен" към неговата длъжност. Както е известно, след победата над Мидълзбро в Купата на Англия испанският специалист даде една от най-горещите си пресконференции. На нея Бенитес се оплака от поведението на феновете и от постъпката на Борда, който обяви предварително, че е временен мениджър.

Веднага след тези изявления на наставника на Челси се появиха спекулации, че той ще бъде изгонен, но това не се случи, а днес Кларк подкрепи колегата си.

„Мисля, че като цяло ние сме временни. Някой поддържа вашата позиция през определен промеждутък от време, а след това не и аз не виждам нещо неправилно в изказването му", заяви Кларк за ESPN.

„Единствено Сър Алекс и до известна степен Арсен Венгер могат да бъдат уверени, че ще са на работните си места за дълго. Всички останали може да бъдем заменени, така че ние наистина сме временни", допълни наставникът на УБА.

 

  Сподели
109