Агуеро: Искам да вярвам, че може да спечелим титлата


Н. Гавазов

Агуеро: Искам да вярвам, че може да спечелим титлата

Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро призова съотборниците си да съхранят вярата в своята игра и да продължават да се борят за шампионската титла във Висшата лига на Англия. Солидното изоставане на Сити от Юнайтед поставя под голяма въпросителна защитата на миналогодишния успех, още повече, че през този сезон „гражданите" не предизвикват впечатление на отбор, който може да навакса разликата.

Въпреки това, от лагера на шампиона на Англия продължават да пристигат оптимистични изказания и изявления за готовност да се окаже съпротива на „червените дяволи" до самия край на първенството. Към тези изявления се присъедини и Серхио Агуеро.

„Трябва да се придвижваме крачка по крачка. Например, всяка победа в Купата за Англия означава приближаване към победа в турнира. Сега трябва да останем концентрирани и да продължаваме да вярваме в своя футбол. Това се отнася и за мачовете от Висшата лига. Може ли да спечелим титлата? Искам да вярвам в това. Не трябва да се предаваме, дори задачата да изглежда трудноизпълнима", каза Агуеро за ESPN.

 

  Сподели
129