Сър Алекс: Следващите четири мача са отличен шанс за нас


Н. Гавазов

Сър Алекс: Следващите четири мача са отличен шанс за нас

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън призова своите футболисти да извлекат максимална изгода от следващите четири домакинства в различните турнири. Както е известно, „червените дяволи" уверено се представят на три фронта: през този уикенд те ще приемат Норич в рамките на Висшата лига на Англия, след това на „Олд Трафорд" предстои среща-реванш от осминафиналите на Шампионска лига против Реал Мадрид , след което Юнайтед ще се сражава с Челси или Мидълзбро за класиране за следващия кръг на Купата на Англия и най-накрая, отборът ще играе с Рединг в мач от Висшата лига.

Едва в края на март Юнайтед ще пътува до Съндърланд, което означава, че колективът на Сър Алекс ще може спокойно да се готви за предстоящите четири двубоя, без да се налага да се разсейва с обикаляне по Европа или страната. Не по-малко значение за успеха на тима има от подкрепата на феновете има и състоянието на терена.

„Много се надявам, че ще успеем да се възползваме от нашите шансове на сто процента и да извлечем максимума от следващите четири домакинства. Също така искам да отбележа, че на нас много ще ни помогне значителното подобряване състоянието на тревата. В началото на сезона теренът беше ужасен и далече от нормите, което ни създаваше проблеми. Надявам се, че за мача с Норич и следващата седмица той да е идеален", заяви Сър Алекс за Magic 1152.

 

  Сподели
81