Мойс се готви за решаващата част от сезона


Н. Гавазов

Мойс се готви за решаващата част от сезона

Мениджърът на Евертън Дейвид Мойс смята, че следващите няколко мача ще бъдат определящи за целия сезон. През уикенда „карамелите" отстъпиха с 1:2 на Норич и усложниха задачата си по класиране в топ 4. Въпреки това, Евертън продължава борбата в Купата на Англия, където тази вечер ще излезе срещу Олдъм и ако победи, на четвъртфиналите в турнира ще се изправи против Уигън. Мойс смята, че неговият отбор е готов за следващата част от сезона.

„Винаги съм говорил, че трябва да се сражаваме през целия сезон и това може би изигра своята роля. Погледнете сами. Много ли са отборите, които към момента има за какво да се сражават? Ние има защо да се борим и се намираме в не толкова лоши позиции. Шести сме в таблицата за класиране на Висшата лига, готвим се за мача си в Купата Англия, който може да ни изпрати на четвъртфинал", заяви Мойс.

„Това ще е голям мач за всички. Но пред нас има и други двубои, а от предстоящият период ще зависи сезона. Ние трябва да бъдем готови за предизвикателството", каза още наставника на Евертън.

 

  Сподели
134