Ситуацията в Челси е взривоопасна


Н. Гавазов

Ситуацията в Челси е взривоопасна

Вътре в Челси зрее конфликт, твърди The Guardian. Според изданието, отношенията между мениджъра Рафаел Бенитес и играчите от първия отбор са се влошили неимоверно много и са достигнали точката на кипене, като ситуацията е взривоопасна. В понеделник преди сутрешната тренировка испанският специалист е събрал всички футболисти на едно от игрищата в Кобхъм и според свидетели, Бенитес изразил разочарованието си играта на тима против Манчестър Сити. Както е известно, двубоят завърши с победа 2:0 за „гражданите".

Мениджърът поставил под съмнение желанието на играчите за работа и двама-трима от лидерите веднага възразили на своя наставник, че не бива само те да бъдат обвинявани за лошите резултати. В същото време The Sun отива по-далече, съобщавайки, че основният конфликт бил между Джон Тери и Бените, като словесната престрелка е продължение на нападките помежду им преди мача на „Етихад" в неделя.

След снощната победа на Тотнъм срещу Уест Хем, Челси отстъпи третото място на „шпорите", а натовареният график на „сините" продължава - след пътуването до Манчестър, още утре лондончани имат мач срещу Мидълзбро в рамките на 5-я кръг на Купата на Англия.

 

  Сподели
115