Ван Перси подновява тренировки до три дни


Н. Гавазов

Ван Перси подновява тренировки до три дни

Нападателят на Манчестър Юнайтед Робин ван Перси ще може да пристъпи към тренировки след два-три дни, независимо от травмата си на бедрото, съобщава Daily Mail. Както е известно, холандецът получи нараняването си в съботната среща от Висшата лига срещу КПР, след като се приземи неуспешно на земята при асистенцията си за първия гол на „червените дяволи". Тогава Робин беше заменен, а Сър Алекс изрази надежда, че нападателят ще може да вземе участие в мача срещу Реал Мадрид от 1/8-финалите на Шампионска лига.

Daily Mail съобщава в екслузивен материал, че последните опасения относно здравословното състояние на Ван Перси са отпаднали след направените му медицински изследвания - играчът се е отървал само с натъртване и до два-три дни може да започне тренировки.

Тази новина означава, че Робин ще може да вземе участие в домакинството срещу Норич в събота, което е част от програмата на 28 кръг на Висшата лига на Англия, но не изключено Сър Алекс да реши да остави своя подчинен на пейката до вторник, когато „Олд Трафорд" посреща Реал Мадрид.

 

  Сподели
83