Венгер: Научих се да не се поддавам на разрушителното влияние на някои хора


Н. Гавазов

Венгер: Научих се да не се поддавам на разрушителното влияние на някои хора

Мениджърът на Арсенал Асрен Венгер за пореден път призова феновете да не се съмняват в това, което той върши. За разлика от неприятните загуби срещу Блекбърн и Байерн Мюнхен в Купата на Англия и Шампионска лига, то във Висшата лига на Англия нещата на „артилеристите" се развиват не толкова лошо.

След съботната победа над Астън Вила с 2:1, Арсенал може да се похвали със загубата само на две точки от последните си пет мача, което позволява на тима да бъде активен участник в борбата за топ 4.

Независимо от критиките по свой адрес, Венгер остава уверен в себе си.

„Аз вече 30 години тренирам на топ ниво и се научих да не се поддавам на разрушителното влияние на хора, които постоянно говорят, че аз не знам какво върша. Ако това беше истина, отдавна щях да изоставя тази работа. Но пред нас има отговорности и ние трябва да издържим на удара и да продължаваме да вярваме, че отборът е готов за борба", заяви Венгер за TalkSPORT.

„Отборът беше малко нервен след двата неуспешни мача (Б.ред. Блекбърн и Байерн Мюнхен), но играчите успяха да се концентрират върху играта. Победихме заслужено, което вече ще ни позволи да работим в по-спокойна обстановка. За нас беше много важно да спечелим тези три точки", каза още наставникът на Арсенал.

 

  Сподели
115