Сър Алекс за състоянието на Скоулс и Рууни


Н. Гавазов

Сър Алекс за състоянието на Скоулс и Рууни

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън коментира състоянието на полузащитника Пол Скоулс и нападателя Уейн Рууни. Според наставника на тима, ветеранът в момента се намира при специалист, който след обстоен преглед трябва да се произнесе относно степента на травмата на Скоулс.

За последно Пол излезе на терена миналия месец срещу Фулъм в мач от Купата на Англия. Впрочем, шотландският специалист е убеден, че 38-годишният полузащитник ще се завърне на терена съвсем скоро.

„Пол получи лека малка травма на коляното и го изпратихме за изследване при специалист. Коляното го боли не отсега, но той ще се завърне. Това няма да отнеме много време и ние вече се занимаваме с изглаждане на проблема", заяви Сър Алекс по време на днешната си среща с журналисти.

„Що се отнася до Рууни, не мисля, че ще е готов за мача с КПР. В сряда се завърна на разположение на клуба, а вчера медицинският персонал проведе необходимата работа с него. Той си пие лекарства и от четвъртък тренира с отбора, но вероятно няма да играе с КПР", допълни наставникът на Юнайтед.

 

  Сподели
70