Рууни разкри тайната за успеха на Юнайтед


Н. Гавазов

Рууни разкри тайната за успеха на Юнайтед

Нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни смята, че стабилността в играта е основополагащия фактор, благодарение на който Юнайтед се намира на първо място в класирането на Висшата лига на Англия, на 12 точки пред конкурента Манчестър Сити.

„Смятам, че всичко е в стабилността", отговори Рууни на въпрос на Magic 1152, относно това, каква е причината Юнайтед да се намира на първо място в таблицата за класиране.

„Ние имаме най-стабилният отбор в шампионата и именно това ни гарантира успеха. Докато останалите тимове губят точки, ние успяваме да побеждаваме или просто да не губим често. Струва ми се също така, че командният дух и жаждата за победа идва от мениджъра, който е тук вече 26 години. Всички без изключение знаем какво той иска от нас и винаги се опитваме да го правим - да се стремим към победата до последните секунди на мача. Няма никакво значение за нас кой ще започне титуляр и кой резерва, и дали изобщо ще бъдеш включен в заявката за мача. Ние се подкрепяме един друг и искаме да работим заедно за общото благо", допълни нападателят на Манчестър Юнайтед.

 

  Сподели
70