Смолинг: Сър Алекс иска требъл


Н. Гавазов

Смолинг: Сър Алекс иска требъл

Защитникът на Манчестър Юнайтед Крис Смолинг призна, че мениджърът на отбора Сър Алекс Фъргюсън има намерение да спечели требъл през този сезон. Както е известно, Юнайтед остава единственият английски клуб, печелейки в един сезон три трофея - през кампанията 1998/99 „червените дяволи" покориха съответно Висшата лига, Купата на Англия и Шампионска лига.

Към момента възпитаниците на Сър Алекс продължават участието си в гореизброените турнири, като при това в шампионата на Премиършип разликата от Манчестър Сити е 12 точки. Според Смолинг, шотландският специалист иска да повтори постижението с 14-годишна давност.

„Сър Алекс подчерта, че иска да стигне до край във всички турнири", заяви Смолинг.

„Бях потресен, разбирайки от колко много време не сме побеждавали в Купата на Англия. Преди мача с Уест Хем мениджърът каза, че трябва да спечелим турнира. Още повече, че в отбора има момчета, които не са го правили, независимо от дългото им пребиваване тук", каза още бранителят на Юнайтед.

Както е известно, тази вечер от 22:00 часа българско време Юнайтед ще посрещне Рединг в мач от 5-я кръг на Купата на Англия.

 

  Сподели
104