Сър Алекс е впечатлен от Ле Фондре


Н. Гавазов

Сър Алекс е впечатлен от Ле Фондре

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън смята, че в срещата от петия кръг на Купата на Англия на „Олд Трафорд", „червените дяволи" трябва внимателно да следят нападателя на Рединг Адам Ле Фондре, който от началото на календарната година отбеляза седе гола.

„Наблюдава играта на Ле Фондре още когато играеше в Стокпорт Каунти. Пристигането във Висшата лига е огромна крачка и трябва да признаем това. Миналият уикенд (Б.ред. преди две седмици) влезе като резерва десет минути преди края на мача със Стоук и за това време почти вкара гол. За малко да спечели и дузпа. В много отбори има такива футболисти, които влизат като резерви и решават мачовете. Ето, ние също имаме пример в това отношение: Солскаер и Чичарито", заяви Сър Алекс за Magic 1152.

„Повечето голове на Ле Фондре са в края на срещите и това е истински пробив за мениджъра на Рединг Брайън Макдермът. Те спасяват срещите си в края и точно така откраднаха точката от Челси, въпреки че губеха с 0:2. Тези момчета умеят да се борят", каза още наставникът на Юнайтед.

„В събота ни предстои важен мач против Уигън. Много ще ми е интересно, с какви играчи те ще излязат срещу нас. Вероятно няма да е най-силният им състав, но нищо не бива да се казва отсега", допълни наставникът на Юнайтед.

 

  Сподели
110