Играчите на Сити проведоха кризисна среща - без Манчини


Н. Гавазов

Играчите на Сити проведоха кризисна среща - без Манчини

Полузащитникът на Манчестър Сити Джеймс Милнър призна, че той и съотборниците му са организирали кризисно събрание - без мениджъра на тима. Отстъпвайки с 1:3 от Саутхемптън миналия уикенд, „гражданите" се оказаха на 12 точки след Манчестър Юнайтед. Шансовете на Сити за защита на титлата във Висшата лига на Англия се оказват нищожни.

Днес отборът ще се изправи срещу Лийдс в Купата на Англия и евентуален нов провал ще означава сезон без трофеи за шампиона на Висшата лига, което е накарало вътре в отбора да се състои спешна среща, по време на която играчите са обсъдили различни предложения за излизане от кризата.

„Мениджърът си каза своята дума, а след това играчите се събрахме и разговаряхме за това. Нямаме нужда някой да ни говори как играем. В съблекалнята е пълно с национали. Самите ние знаем, че не играем добре. Длъжни сме да се реабилитираме в тежкия двубой с Лийдс. Това е по силите ни", заяви Милнър.

„Нашата игра не съответства на нашите стандарти. Пораженията не са изключени, защото понякога нещата не вървят както ти се иска. Например, загубихме от Юнайтед, макар че не заслужавахме това. Но миналата седмица си заслужихме поражението и това не е добре. Мразя да губя и трябва да се реабилитираме. Трябва правилно да се подготвим за следващия си мач и да започнем работа върху грешките", каза още английският национал.

 

  Сподели
94