Роджърс: Футболистите ми дадоха всичко


Н. Гавазов

Роджърс: Футболистите ми дадоха всичко

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс отказа да бъде твърде мрачен след снощния двубой с Уест Бромич Албиън и похвали играта на своите възпитаници. Както е известно, мърсисайдци посрещнаха „дроздовете" в последен мач от 26-я кръг на Висшата лига на Англия и въпреки превъзходството си през по-голямата част от двубоя, домакините претърпяха поражение с 0:2.

„Това разбира се е неуспех. В този мач се бяхме прицелили в победата. Футболистите ми дадоха всичко, но това беше една от онези игри, в които нищо не се получаваше. Не трябваше да става така", заяви Роджърс след мача.

„Погледнете, при домакинствата ни през цялото време създаваме реални възможности. Не успяхме да вкараме, може би трябваше да разчитаме на нещо повече. Фостър показа, защо е играл за топ отбори, за Манчестър Юнайтед и за националния тим на Англия. Той спаси невероятни топки, неговата ловкост просто е фантастична. Той много помогна на отбора си да спечели точките", каза още мениджърът на Ливърпул.

„Съперникът успя да издържи на нашия натиск. Винаги съм се възхищавал на хората, които имат мъжество и храброст, за да отидат и бият дузпата. Стивън Джерард е невероятен човек, жалко, че не успя да вкара", завърши наставникът на Роджърс.

 

  Сподели
328