Манчестър Сити готви оставката на Манчини


Н. Гавазов

Манчестър Сити готви оставката на Манчини

Авторитетният сайт за футболни новини Goal.com. съобщава, че с оглед на последните резултати на Манчестър Сити в шампионата на Висшата лига на Англия, креслото на старши-треньора на „гражданите" Роберто Манчини сериозно е разклатено. Според изданието, в случай, че в неделя действащият шампион на Премиършип загуби т Лийдс в рамките на Купата на Лигата, италианският специалист ще затвори вратата на „Етихад Стейдиъм" от външната страна.

Евентуалната загуба от Лийдс ще бъде последният удар по амбициите на клуба през този сезон, след като от Шампионска лига „гражданите" излетяха още на груповата фаза, а във Висшата лига изоставането от Манчестър Юнайтед вече е на ужасяващите 12 точки.

Освен това, безпокойството на ръководството е свързано с отношенията на Манчини с играчите - напоследък италианският специалист си позволява да критикува публично играта на Един Джеко, Серхио Агуеро и Джо Харт, което босовете не приемат за съвсем оправдано, апелирайки в същото време към непонятните тактически решения на италианеца.

 

  Сподели
219