Манчини: Сега шансовете ни за титла са десет процента


Н. Гавазов

Манчини: Сега шансовете ни за титла са десет процента

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини изрази неудовлетвореността си от играта на своя отбор в срещата от 26-я кръг на Висшата лига на Англия против Саутхемптън. Както е известно, „гражданите" претърпяха поражение с 1:3 и силно намалиха шансовете си за защита на титлата.

„Показахме наистина много лоша игра. Саутхемптън беше по-добър. Никога не съм виждал моят отбор да пропуска така, както днес. Дори не мисля, че отбор като Манчестър Сити е способен да пропусне такива голове в два от случаите. Това бяха невероятни грешки. Играта ни наистина беше много лоша. Истински играха само двама-трима човека. А трима срещу единадесет е прекалено трудно", заяви Манчини за ВВС.

„Разочарован съм от действията на своите футболисти. Много се ядосвам, когато играем толкова лошо както сега. Да, играчите се завърнаха изморени от националните си отбори, някои дойдоха в петък и беше трудно да играят днес. Но това е само една от причините и не е оправдание за нашата игра. Сега вече е много трудно да спечелим шампионата. Аз винаги се старая да оставам оптимист и сега искам да съм така, но това е трудно. Сега шансовете ни за титла са десет процента. Не мисля, че Манчестър Юнайтед ще загуби преимущество от 12 точки", каза още италианският специалист.

 

  Сподели
172