Видич: Пътят към 20-та титла е дълъг


Н. Гавазов

Видич: Пътят към 20-та титла е дълъг

Защитникът на Манчестър Юнайтед Неманя Видич смята, че „червените дяволи" има да изминат още много дълъг път по пътя си към 20-та титла във Висшата лига на Англия, независимо от това, че колективът на Сър Алекс възстанови преимуществото си от седем точки в таблицата за класиране.

„В края на срещата със Саутхемптън се наложи да се сражаваме, за да постигнем победата. Не успяхме да задържаме топката, а съперникът постоянно атакуваше. Ясно е, че не сме доволни от представянето си, но в крайна сметка останалите ни съперници завършиха наравно, така че сега се намираме в по-добро положение", заяви Видич.

„Сега трябва да се съсредоточим за мача си с Фулъм. Трудно се играе като гост там, така че е необходимо да се подготвим много сериозно. Нашето положение в класирането ни устройва, но сега, на този етап от сезона е важна всяка игра. Знаем, че трябва да забравим за всички предишни срещи и да се концентрираме върху това, което ни предстои. Сезонът не е завършил, предстои ни да минем дълъг път", каза още сръбският защитник.

 

  Сподели
182