Агентът на Балотели разкри какъв е бил проблемът на Марио в Англия


Н. Гавазов

Агентът на Балотели разкри какъв е бил проблемът на Марио в Англия

Агентът на Марио Балотели разкри, че преговорите за трансфера на играча в Милан на няколко пъти са се сривали, преди да стане факт сделката. Както е известно, в началото на седмицата Манчестър Сити се разбра с италианския вицешампион и след като нападателя уточни личните си условия с „росонерите" и се съгласи да намали своята заплата, Балотели се завърна в Италия, но вече в отбора на Милан.

„Не беше лесно да бъде върнат Марио обратно в Италия. Преговорите се проваляха седем или осем пъти през последните 60 дни. Всички спекулации в медиите бяха досадни за Сити, особено когато се стигна за начина на плащане. Искам да благодаря на Милан, който прояви воля и не се отказа, въпреки трудните икономически времена", заяви Мино Райола за Sky Italia.

„За щастие, върнахме най-добрия играч на италианския футбол. Марио е голям талант и все още не е показал на какво е способен. Пристигането на Балотели увеличава с 50% стойността на Серия А и намалява с 50% тази на Висшата лига. Думите на Берлускони? Това беше недоразумение. Словата не са от значение, а фактите. Фактът, че Марио е тук говори всичко. Проблемът за него в Англия е, че той не можеше да води нормален живот там, имаше твърде много папараци около него", завършва агентът на Балотели.

 

  Сподели
94