Бенитес: След почивката показахме майсторство и характер


Н. Гавазов

Бенитес: След почивката показахме майсторство и характер

Мениджърът на Челси Рафаел Бенитес се постара да намери положителни моменти в равенството срещу Брентфорд в рамките на четвъртия кръг на Купата на Англия, отбелязвайки качествената игра на своите футболисти след почивката. Както е известно, по време на вчерашния мач представителят на Лига 1 на два пъти повеждаше в резултата, демонстрирайки истински боен дух срещу много по-класният си съперник.

Лондончани все пак избегнаха поражението и предсрочното отпадане от турнира благодарение на гола на Торес в 83-та минута, който дойде след индивидуално майсторство от страна на испанеца.

„През първото полувреме не правехме това, което трябваше да вършим. Знаехме, че няма да е лесно, но извършихме прекалено много грешки по отношение на това как да играем. Останах доволен от реакцията на играчите през второто полувреме. Демонстрирахме майсторство, характер и като цяло играхме значително по-добре", каза Бенитес за Talk Sports.

„Противникът вървеше напред и знаехме, че няма да е лесно. На всичкото отгоре започнахме да губим топката в ситуации, в които не би трябвало да имаме проблеми. Лошо започнахме мача и закономерно противникът ни придоби преимущество. Вече след почивката се представихме в собствената си светлина, както например когато играхме срещу Арсенал. Не търсим извинение за играта си през първото полувреме, просто не направихме правилно нещата. Относно головете на Оскар и Фернандо, те са плод на добрата игра на всички", каза още испанският специалист.

 

  Сподели
76