Диара: В Уест Хем само си губя времето


Н. Гавазов

Диара: В Уест Хем само си губя времето

Полузащитникът на Уест Хем Алу Диара изрази желание да напусне клуба през януарския трансферен прозорец. Както е известно, 31-годишният футболист пристигна на „Ъптън Парк" през лятото от Олимпик Марсилия срещу 3,5 милиона евро, но пропусна старта на сезона заради контузия на бедрото. През сегашната кампания на „чуковете" играчът записа само пет мача във всички турнири и сега французинът иска да напусне Уест Хем, за да може да играе редовно.

„Да, искам да напусна. Сега е времето за подобен ход. Искам истинско предизвикателство, а не го получавам в този отбор. Невъзможно е да работя с такъв мениджър като Сам Алардайс. С него нямам никакъв диалог и той не ми обяснява нищо. Трябва да си тръгна. Няколко клуба се интересуват от мен. Където и да отида, ще бъда по-добре от тук. В Уест Хем само си губя времето", заяви Диара за „L'Equipe".

„Когато напусках Марсилия, представителите на Уест Хем ми описваха бъдещето с най-ярки бои и всичко звучеше страхотно. Това е Англия, Лондон, а Уест Хем е най-популярният клуб... След няколко седмици разбрах, че всичко е лъжа", каза още полузащитникът.

 

  Сподели
182