Тевес отказа нов договор със Сити


Н. Гавазов

Тевес отказа нов договор със Сити

Нападателят Карлос Тевес отхвърли предложението на Манчестър Сити за нов контракт и през лятото на следващата година планира да се завърне в Бока Хуниорис като свободен агент. Както е известно, през януари мениджърът на „гражданите" Роберто Манчини заяви, че клуба възнамерява да обсъди с Тевес удължаване на изтичащия в края на следващия сезон контракт на аржентинеца. В крайна сметка на Карлос бе подложен договор за още две години.

Нападателят обаче е отказал да продължи своето пребиваване в Манчестър.

„Имам още една пълна година до края на контракта си с Манчестър Сити и те ми предложиха сделка за още две години. Аз предпочитам да се завърна в своя дом, но това е трудно защото Сити не иска да ме пуска без компенсация. Оставам в Европа, а след това ще се завърна. Президентът на Бока винаги е говорел, че вратите за моето завръщане са отворени и аз горя от желание отново да облека тяхната фланелка", заяви Тевес за Sunday Mirror.

„Искам да завърша кариерата си в Бока и ще съм щастлив отново да играя за тях против Ривър Плейт. Този мач предпочитам повече от Сити - Фулъм. Но съм свързан с договор и засега съм принуден да остана в Англия", допълни аржентинецът.

 

  Сподели
82