Лоши новини за Юнайтед


Н. Гавазов

Лоши новини за Юнайтед

Неделната победа на Манчестър Юнайтед над Ливърпул с резултат 2:1 бе помрачена от контузията на двама футболисти. Не е ясно за какъв период от време ще отсъстват защитника Неманя Видич и крилото Ашли Йънг. Както съобщава The Guardian, двамата футболисти имат проблеми с колената и са напуснали „Олд Трафорд" на патерици. На пресконференцията след срещата Сър Алекс отказа да коментира каквото и да е било за възникналата ситуация, което предполага, че положението на двамата не е добро.

Видич изигра само четири мача след травмата си, която бе втора сериозна контузия за последните 13 месеца. Неотдавна сърбинът дори призна, че ще играе под внимателното наблюдение на докторите, заради високата вероятност от рецидив.

Проблемите за Неманя възникнаха в 65-та минута, когато на втория етаж се пребори за една топка и при падането се удари. Сърбинът продължи мача, но не за дълго - десет минути преди края бе заменен от Крис Смолинг.

Що се отнася до Йънг, той бе заменен на почивката, след като не успя да се оправи от тежкото стълкновение с Даниел Агер.

В сряда Юнайтед играе с Уест Хем в рамките на Купата на Англия. Осен Видич и Йънг, Сър Алекс няма да може да разчита и на Джони Еванс, който в събота се контузи по време на тренировка.

 

  Сподели
98