Тевес е мотивиран от похвалите към Робин ван Перси


Н. Гавазов

Тевес е мотивиран от похвалите към Робин ван Перси

Нападателят на Манчестър Сити Карлос Тевес заяви, че е мотивиран от похвалите на Роберто Манчини към Робин ван Перси. Както е известно, мениджърът на „гражданите" бе цитиран да казва миналия месец, че холандският национал може да се окаже разликата между двата отбора в борбата за титлата във Висшата лига на Англия. В думите на италианеца има резон, защото откакто Ван Перси пристигна на „Олд Тарфорд" от Арсенал, той има на сметката си 16 гола и помогна на тима си да е лидер в класирането със седем точки пред Сити.

Манчини призна също така, че се е опитал да подпише с холандеца, но Тевес смята, че той и съотборниците му могат да накарат своя мениджър да не съжалява, а това ще стане само, ако започнат да вкарват голове.

„Тези негови думи бяха мотивиращи за нападателите. Знаем, че трябва да продължаваме да се борим. Юнайтед загуби някои срещи през миналия сезон и така се върнахме обратно на пистата. Имаме да извървим дълъг път и да се изиграят много срещи. Емоцията на Висшата лига е, че борбата винаги се води до края. Ако Юнайтед загуби един мач, ние ще се приближим до тях. Те го знаят това", каза Тевес за Sky Sports.

 

  Сподели
119