Ибрахимович: Балотели е този, който може да спаси титлата на Сити


Н. Гавазов

Ибрахимович: Балотели е този, който може да спаси титлата на Сити

Нападателят на Пари Сен Жермен Златан Ибрахимович смята, че шампионската титла във Висшата лига на Англия за Манчестър Сити може да бъде осигурена само от Марио Балотели. Както е известно, двамата играха заедно в Интер в периода 2007-2009 година, когато начело на „нерадзурите" стоеше Роберто Манчини. Според шведският национал, неговият бивш съотборник притежава невероятен талант.

„Ако вие искате да загубите малко време с Марио, със сигурност ще го заобичате. Въпреки, че меко казано дисциплината не му е много добра, всеки треньор под чието ръководство той е играл ще ви каже, че работата с Марио предизвиква усмивка на лицето. Той е специален играч и невероятен талант. Когато Балотели играе така както умее, той може да нарани и най-добрият отбор в света", заяви Ибрахомович.

„Манчестър Сити е далече зад Манчестър Юнайтед във Висшата лига на Англия, но ако някой може да им запази титлата, това е само Марио. Именно той се явява главната звезда за Сити. Опитах се да помогна на Марио в Интер, защото е истина, че той не винаги приема правилните решения, но такъв си е, това е неговата личност. Роберто Манчини знае по какъв начин да извлече от Марио най-доброто - просто трябва да го обича. Ако Марио започне да демонстрира своя най-добър футбол, той има шанс", каза още шведът.

 

  Сподели
73