Ман Сити в голов трилър с Норич (видео)


И. Ангелов

Ман Сити в голов трилър с Норич (видео)

Шампионът на Англия Манчестър Сити успя да си извоюва победа на гости на Норич в пореден кръг от Висшата лига на Англия. За тима бе изгонен Самир Насри в първата част, но въпреки това гостите вкараха 2 попадения след този момент за победата с 4:3.

Още с първата атака Давид Силва изработи гол на Един Джеко. Перфектният старт дойде след бързата контра на Агуеро и Силва от ляво. Само след 3 минути Джеко пак вкара. След атака на домакините Компани изби и Сити отново действа бързо на контра. Агуеро изкара вратаря Бън от гол-линията и намери Джеко, който не сгреши.

В 15-ата минута Антъни Пилкингтън вкара за домакините след пряк-свободен удар. В 44-ата минута след като Басонг и Насри влязоха в единоборство бившият играч на Арсенал бе изгонен. Басонг получи жълт картон. 

В 50-ата минута Яя Туре асистира на Агуеро за нов гол. Себастиан Басонг се прояви отново в 63-ата минута, този път позитивно за своите. Той намери Ръсел Мартин за второто попадение на Норич. В 67-ата минута бе регистриран автогол на Бън, но е спорно дали Джеко няма да бъде записан за попаденито.

В 75-ата минута Ръсел Мартин вкара отново. След един корнер Харт не игра добре и след няколко рикушета Мартин се възползва.

1. Манчестър Юнайтед




49
2. Манчестър Сити




42
3. Тотнъм




36
4. Челси




35
5. Евертън




33

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
95