Мойс очаква с нетърпение срещата с Бенитес


Н. Гавазов

Мойс очаква с нетърпение срещата с Бенитес

Мениджърът на Евертън Дейвид Мойс призна, че той очаква с нетърпение първата след продължително отсъствие среща със своя колега Рафаел Бенитес, който сега оглавява Челси. В продължение на шест години противоборствата между Мойс и Бенитес винаги бяха интересни, тъй като това бяха част от историята на мърсисайдското дерби. Сега обаче Бенитес ще пристигне на „Гудисън Парк" вече не с Ливърпул, а с Челси.

„На нас винаги ни беше тежко, тъй като Ливърпул винаги е бил забележителен тим. Против тях беше много трудно да се играе и да се добереш до положителен резултата. Мисля, че той винаги е искал да се върне във Висшата лига на Англия. Бенитес получава удоволствие от работата си тук", цитира Goal.com. думите на Мойс.

„Както и много други хора, които пристигат в страната, той получи удоволствие от това от футбола, който се играе тук. Мисля, че той търпеливо очакваше възможността да се върне. Провървя му и получи много добър отбор", продължава шотландският специалист.

„Рафа се справя много добре. Получи много добър отбор, с добри играчи, от които се очакват само победи. С такива футболисти като неговите, винаги имаш шанс за победа. Мисля, че за никого не е сюрприз, че те печелят мачове", завършва Мойс.

 

  Сподели
101