Еванс се опасява от УБА


Н. Гавазов

Еванс се опасява от УБА

Джони Еванс предполага, че следващият мач на Юнайтед с Уест Бромич Албиън на „Олд Трафорд" няма да бъде лек. „Дроздовете", които след 19 изиграни кръга заемат шесто място в класирането и демонстрират блестящ и организиран футбол, което им позволи да се превърнат в хит през първата половина на сезона във Висшата лига на Англия.

„Не бива да приемаме нищо като даденост. Помня преди пет години как УБА завърши наравно с нас на „Олд Трафорд" (Б.ред. октомври 2010 година) и тогава мача бе много труден. В края на миналия сезон отново играхме с „дроздовете" и този път отново ни се наложи да положим максимални усилия, за да ги преодолеем. УБА отлично играе в защита, принуждавайки съперника си да използва фланговете си. Много е трудно да бъдат преодолени техните отбранителни редици", сподели своите опасения Еванс.

Защитникът смята също така, че е много важно неговият отбор да вкара първи гол.

„Когато през миналия сезон отбелязахме първи, всички се настроихме на победна вълна и завършихме мача при 2:0 за нас. Ако тогава не бяхме вкарали, нещата щяха да станат още по-трудни. Но този път първия гол може да изиграе много важна роля", завършва бранителят.

 

  Сподели
81