Стоук с уверена победа над Ливърпул (видео)


И. Ангелов

Стоук с уверена победа над Ливърпул (видео)

Отборът на Стоук Сити прие Ливърпул в последната среща от традиционната серия мачове на Боксинг Дей от Висшата лига на Англия. Днес домакините победиха с 3:1 своя опонент, като първо Джерард вкара дузпа, но Стоук стигна до пълен обрат и дори добави гол който успокои отбора до края на срещата.

Още във втората минута Шоукрос повали Суарес в наказателното поле и това бе дузпа. Капитанът Стивън Джерард реализира. Само след 3 минути обаче Джонатан Уолтърс вкара след асистенция на Шоукрос, като в ситуацията Шкъртел се подхлъзна и даде време на голмайстора. 

В 12-ата минута пълния обрат бе факт. Глен Уилън намери Кенуайн Джоунс от корнер и снажният нападател вкара с глава в близкия ъгъл, където бе Джонсън, но той не успя да се противопостави на този удар. В началото на втората част Уолтърс вкара нов гол и Стоук се дръпна в отбрана, а това позволи на Бегович да се прояви геройски на няколко пъти.

В 65-ата минута топката се оказа в мрежата на Стоук, но при паса на Суарез към Хендерсън в наказателното поле, халфът пое топката с ръка, след което Суарес прати кълбото прекрасно в ъгъла на вратата, но това не бе гол. 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
141