Челси гони Лампард


Н. Гавазов

Челси гони Лампард

През януари легендата на Челси Фанк Лампард ще си търси ново работно място, твърди The Sun. Най-лошите опасения на поклонниците на таланта на 34-годишния полузащитник се оправдаха, след като Франки, чийто контракт с „аристократите" изтича в края на сезона е получил известие, че той повече не е нужен на „Стамфорд Бридж" и с отварянето на зимния трансферен прозорец ще трябва да си търси нов клуб.

По такъв начин, надеждите на ветерана, който през уикенда се отчете с гол във вратата на Астън Вила, че ще продължи представянето си за Челси няма да се сбъднат.

„Направо го убиха. Той искаше още да играе за Челси, но му казаха да си друг клуб през януари. Той просто не може да повярва в това. Лампард просто иска да играе за този клуб. Челси е всичко в живота му", заяви източник от „Стамфорд Бридж".

Впрочем, малко е вероятно Лампард да сложи край на кариерата си заради напускането си на Челси. Както и по-рано, към полузащитника има предложения от няколко европейски клуба, от Китай, а също и от САЩ.

 

  Сподели
68