Лампард: Срещу Лийдс ще се бием до смърт


Н. Гавазов

Лампард: Срещу Лийдс ще се бием до смърт

Полузащитникът на Челси Франк Лампард сподели очакванията си от срещата от 5-я кръг на Купата на Лигата с Лийдс. Както е известно, утре вечер от 21:45 часа българско време двата отбора ще се изправят един срещу друг на „Елън Роуд" в четвъртфинален мач от състезанието - по-малко от 48 часа след завръщането на европейския шампион от Япония.

Домакините са силно мотивирани за успех срещу лондончани и Лампард осъзнава, че това ще е труден мач, независимо от факта, че съперникът се състезава в Чемпиъншип.

„На „Елън Роуд" винаги е трудно да се играе. Ние знаем това и трябва да вложим в мача цялата си страст, не забравяйки силовата страна на играта, тъй като ще има много физическа борба. Не бива да се мисли, че просто ще отидем и ще постигнем необходимия резултат. Трябва да помислим за всички аспекти на играта", сподели Лампард за Talk Sport.

„Длъжни сме да усложним живота на Лийдс. Трябва да отидем и да се борим до смърт. Преди пътуването до Япония победихме Съндърланд, това е важно и означава, че може да си вършим добре работата и да се настройваме не само за определен двубой. По Коледа ни очакват много мачове във Висшата лига, трябва да помислим за това и да се настроим за този период", каза още полузащитникът.

 

  Сподели
62