Джерард: До края на декември ще бъдем близо до четворката


Н. Гавазов

Джерард: До края на декември ще бъдем близо до четворката

Капитанът на Ливърпул Стивън Джерард разказа за близките цели на отбора. Както е известно, мърсисайдци постигнаха две поредни победи в шампионата на Висшата лига на Англия и се изкачиха на десето място в класирането, на 4 точки от топ 4. Според лидера на „червените", до края на годината неговият отбор ще бъде още по-близо до първите четири отбора в класирането.

„Ливърпул бавно се движи в таблицата натам, където искаме да бъдем. Сега ни предстоят две домакинства с Астън Вила и Фулъм. Ако успеем да съберем максимума от точки, тогава ще се окажем много по-близо до четвъртото място. Към края на декември смятаме да се приближим плътно до първите четири отбора", заяви Джерард за Liverpool Echo.

„Хората постоянно се съмняват в нас и ни задават въпроси, дълго време вече се говори, че отборът се състои от един-двама футболисти. Не сме в състояние да контролираме техните мисли и мнение, но знаем, че в отбора са събрани отлични футболисти. Ако играем правилно и изпълняваме указанията на треньорите, Ливърпул ще побеждава", каза още полузащитника на „червените".

 

  Сподели
157