Венгер: Чувствам, че Арсенал е в битката за титлата


Н. Гавазов

Венгер: Чувствам, че Арсенал е в битката за титлата

Наставникът на Арсенал Арсен Венгер е убеден, че неговият отбор все още се намира в битката за титлата във Висшата лига на Англия. След съботния мач от Премиършип срещу Фулъм, в който „артилеристите" не реализираха дузпа в последната минута и по такъв начин завършиха 3:3 с „котиджърсите", Арсенал се оказа едва на 8-мо място в турнирната таблица, на 11 точки от лидера Манчестър Юнайтед.

Независимо от не шампионския график - само една победа в четири последни мача, Венгер смята, че е рано отборът му да бъде отписван от сметките.

„Чувствам, че сме в шампионската борба. Да, защо пък трябва да бъде иначе? Действително, ние сме малко обезпокоени, защото до неотдавна показвахме много хубава игра в отбрана, а против Фулъм изглеждахме уязвими. Ако бяхме вкарали дузпата, никой нямаше да си спомня за това", заяви Венгер.

„Понякога в мачовете се случват неочаквани неща, но ти трябва да побеждаваш винаги. Бяхме близо до успеха и сега се надяваме да я постигнем в следващия си двубой", каза още французина.

 

  Сподели
165