Пардю: Не ни достигна концентрация


Н. Гавазов

Пардю: Не ни достигна концентрация

Мениджърът на Нюкасъл Алън Пардю след срещата с Ливърпул в рамките на десетия кръг на Висшата лига на Англия коментира изгонването на Фабрицио Колочини за нарушението му против нападателя на противника Луис Суарес. Наставникът на „свраките" призна също така, че при резултат 1:0, неговият тим е изпуснал момента да отбележи още един гол на мърсисайдци.

„Мисля, че арбитъра се поддаде на емоциите в епизода с изгонването на Колочини. Аз отидох при него, за да го попитам, тогава още не бях видял повторението. Той ми каза, че това е сериозно нарушение. Разбирам, че сега на арбитрите не им е леко заради постоянните критики по техен адрес и скандалите, които се разразиха. Но смятам, че Колочина не игра умишлено, както се твърди. Все пак приемам решението на рефера", сподели Пардю за ITV.

„При резултат 1:0 не ни достигна концентрация. Нещата при нас се получава добре и смятах, че ще вкараме още един гол. Имахме и положенията, просто трябваше да се съсредоточим върху последния удар. Но ответния гол промени всичко. Суарес е отличен футболист, той постоянно ни създаваше проблеми. Ако бяхме успели да го покрием, тогава щяхме да спечелим мача", каза още наставника на Нюкасъл.

 

  Сподели
122