Роджърс: Това постоянно ни се случва от началото на сезона


Н. Гавазов

Роджърс: Това постоянно ни се случва от началото на сезона

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс заяви след първото си мърсисайдско дерби, че отмененият гол на Луис Суарес в края на мача от деветия кръг на Висшата лига на Англия срещу Евертън е трябвало да бъде признат. Както е известно, двата градски съперника завършиха 2:2 на „Гудисън Парк", но в третата минута на добавеното време рефера отмени редовен гол на Луис Суарес.

„Ние сме толкова разочаровани от отменения гол, беше прекалено лесно решение. Няма да продължа да говоря за съдиите, защото това постоянно ни се случва от началото на сезона, но мисля, че всички видяха, че голът бе редовен. Коатес игра фантастично с глава, а топката беше дълго време във въздуха и това щеше да бъде един чудесен завършек на срещата. Луис трябваше да има хеттрик, а ние да постигнем блестяща победа", заяви Роджърс след двубоя.

„Горд съм от отбора си. Евертън е силен тим. Те започнаха първенството отлично, докато ние все още привикваме един към друг и избистряме стила си. Все пак смятам, че изиграхме фантастичен двубой", каза още наставника на Ливърпул.

 

  Сподели
73