Скоулс: Винаги ми е приятно да играя срещу Челси


Н. Гавазов

Скоулс: Винаги ми е приятно да играя срещу Челси

Полузащитникът Пол Скоулс предвижда велики неща за Манчестър Юнайтед в следващите седем дни. Днес „червените дяволи" имат намерение да съкратят изоставането си от лидера в класирането на Висшата лига на Англия Челси. След пътешествието до „Стамфорд Бридж" следва мач от Купата на Лига, който Юнайтед също ще проведе на терена на действащия европейски шампион, а следващата събота колектива на Сър Алекс приема лондонския Арсенал.

„В течение на една седмица на нас ни предстои да проведем три големи мача. Това са двете гостувания на Челси и домашната игра с Арсенал. Една седмица на горещи битки! Ние не може да се похвалим с безупречна статистика срещу Челси, но се надяваме, че може да променим това", заяви Скоулс във вчерашното си интервю за Magic 1152.

„Видяхме по какъв начин „сините"играят против Тотнъм. Преди няколко години те отдаваха предпочитания на друг тип футболисти и в Челси имаше много големи и здрави момчета. Сега не купуват толкова масивни футболисти, но срещу тях се играе много трудно. Знаем всеки един от тях на какво е способен, как създава положения за гол и как вкарва във вратата на съперника. Челси е силен отбор, срещу който винаги е приятно да играеш, защото „сините" действително обичат футбола. На „Стамфорд Бридж" атмосферата е великолепна и ние много искаме да повишим резултатността си на този стадион", каза още полузащитника.

Скоулс трябваше да отговори и на въпроса, защо Юнайтед толкова често пропуска голове.

„Нямам никакво понятие. Мисля, че мениджъра също е изненадан. Всеки път излизаме на терена с мисълта да започнем добре, но по непонятни причини не успяваме да направим това. Доволен съм от нашите нападатели, които могат да вкарат повече голове, отколкото нашите съперници. Уверен съм, че ситуацията със слабия старт на срещите ще се измени", завършва Скоулс.

 

  Сподели
74