Фулъм и Ливърпул с минимални победи у дома (видео)


И. Ангелов

Фулъм и Ливърпул с минимални победи у дома (видео)

Отборите на Фулъм и Ливърпул успяха да спечелят домакинствата си днес в пореден кръг от Висшата лига на Англия. Лондончани приеха Астън Вила за победата с 1:0, а мърсисайдци спечелиха у дома си срещу Рединг, отново с минимална преднина, дошла от младежа Рахийм Стърлинг, който вкара за първи път в лигата.

В срещата на Фулъм българският нападател Димитър Бербатов игра добре. В 39-ата минута той опита сложно воле от границата на наказателното поле, но неуспешно. За първата част той бе направил 14 паса, което бе с 10 повече от колегата му в атака от Вила - Дарън Бент.

В 52-ата минута българинът опита атрактивна странична ножица, но отново не вкара. В крайна сметка Фулъм поведе и победи след 84-ата минута. Риизе асистира от корнер на Крис Беърд.

Междувременно на "Анфийлд" Луис Суарес помогна на младежа Стърлинг да вкара първото си попадение във Висшата лига. В 29-ата минута Суарес подаде отлично с едно докосване и крилото вкара с апломб. До края на срещата Суарез пропусна няколко шанса за попадение, но тима спечели срещата и взе 9-ата си точка от началото на сезона в 8 мача.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
140